Renew Facial Mist (Sherry Skincare)

Renew Facial Mist
från Sherry Skincare
50ml

Upptäck kraften i naturlig peeling med ekologiska Renew Facial Mist som hjälper till att förnya och vitalisera din hud.
Blandningen av hibiskusblomvatten och pilbarksextrakt samverkar för att erbjuda din hud en mild men effektiv AHA- och BHA-peeling.

OBS! Sherry Skincares produkter är fri från hårda kemikalier och gifter, så du kan använda dem utan bekymmer. De är också helt fria från tillsatt doftämnen och parfym.

Läs mer i produktbeskrivningen

149,00 kr

I lager

Önskelista Önskelista Önskelista
Stäng
Recensioner (0)

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.

Renew Facial Mist
från Sherry Skincare
50ml

Upptäck kraften i naturlig peeling med ekologiska Renew Facial Mist som hjälper till att förnya och vitalisera din hud.
Blandningen av hibiskusblomvatten och pilbarksextrakt samverkar för att erbjuda din hud en mild men effektiv AHA- och BHA-peeling.
Pilbarksextrakt innehåller salicin, vilket hjälper till att rengöra och lätt exfoliera utan att irritera huden. Detta gör det särskilt fördelaktigt för fet, problematisk hud med tilltäppta porer och akne. Det stärker också barriärskiktet i epidermis och har en effekt på cellförnyelse och fuktretention.
Hibiskusblommor är rika på alfahydroxisyror (AHA) och antioxidant antocyanin, vilka arbetar för att skydda huden mot fria radikaler. Upplev kraften i naturlig peeling med Renew Facial Mist. Vår unika blandning av hibiskusblomvatten och pilbarksextrakt hjälper till att förnya och vitalisera din hud, vilket lämnar den ser och känns uppfriskad. Prova Renew Facial Mist idag!

Användning
Börja med en ren hud. Spraya försiktigt ditt ansikte och hals, undvik ögonområdet. Du kan också försiktigt trycka in det i huden med fingertopparna.
Låt ansiktsvattnet absorberas av huden och följ upp med din vanliga hudvårdsrutin.

Ingredienser
Hibiscus Sabdariffa blomvatten, Glycerin, Aqua, Salix Alba Bark Extract (20%), Sodium Levulinate, Sodium Benzoate, Mjölksyra.

OBS! Sherry Skincares produkter är fri från hårda kemikalier och gifter, så du kan använda dem utan bekymmer. De är också helt fria från tillsatt doftämnen och parfym.


INCI-förteckningen

En A-Ö lista på samtliga ingredienserna som används i hela Sherry Skinecares produkter, tillsammans med förklaringar på deras funktion

Aqua: Vatten används som lösningsmedel och bas i hudvårdsprodukter.
Achillea Millefolium Extract: Extrakt från rosvädd, som kan ha sammandragande och lugnande egenskaper för huden.
Alchemilla Vulgaris Extract: Extrakt från daggkåpa, som kan ha lugnande egenskaper för huden.
Arachidyl alcohol: Fet alkohol används som mjukgörare och texturförbättrare.
Arachidyl glucoside: Emulgeringsmedel som hjälper till att blanda olje- och vattenbaserade ingredienser.
Bakuchiol: En växtbaserad ingrediens som ofta används som ett naturligt alternativ till retinol i hudvård.
Behenyl alcohol: Fet alkohol som fungerar som mjukgörare och förtjockningsmedel.
Camellia sinensis leaf extract: Extrakt från grönt te, rikt på antioxidanter med potentiella fördelar för huden.
INCI-förteckningen Utvunnet från kokosnötolja, används som mjukgörare och hudvårdande medel.
Cera alba: Bivax, används för textur och som bindemedel i formuleringar.
Cinnamomum Cassia Bark Extract: Extrakt från kassiakanel, som kan ha aromatiska och lugnande egenskaper.
Citrus Limon Peel Oil: Citronskalolja, används för dess doft och potentiella hudvårdsfördelar.
Daucus carota extract: Morotsextrakt, potentiellt används för dess hudvårdande egenskaper.
Glycerin: Fukthållande medel som lockar fukt till huden och förbättrar återfuktningen.
Glyceryl stearate: Emulgeringsmedel och mjukgörare, hjälper till att blanda olje- och vattenbaserade ingredienser.
Hibiscus Sabdariffa Flower Water: Hibiskusblomvatten, används för dess doft och potentiella hudvårdsfördelar.
Hydrogenated ethylhexyl olivate, Hydrogenated olive oil unsaponifiables: Mjukgörare härledda från olivolja, ger fukt till huden.
Lactic acid: Alfa-hydroxisyra (AHA) används för exfoliering och förbättring av hudens textur.
Lactococcus ferment lysate: Probiotikaderiverad ingrediens som kan ha lugnande egenskaper för huden.
Magnesium Sulfate: Ett mineralsalt som kan ha olika användningsområden i hudvårdsprodukter.
Malva Sylvestris Extract: Extrakt från vilda malvor, potentiellt används för dess lugnande egenskaper för huden.
Melissa Officinalis Extract: Extrakt från citronmeliss, känt för sina lugnande effekter.
Mentha Piperita Leaf Extract: Extrakt från pepparmyntablad, känt för sina kylande och lugnande effekter.
Mentha Piperita Oil: Pepparmyntsolja, känt för sina uppfriskande och aromatiska egenskaper.
Niacinamide: Vitamin B3, känt för sina huduppfriskande och barriärstärkande egenskaper.
Pentylene glycol: Fukthållande och konserveringsmedel som används för att förbättra fuktretentionen.
Polyglyceryl 2-stearate: Emulgeringsmedel och texturförbättrare som används för att stabilisera formuleringar.
Primula Veris Extract: Extrakt från slåttergubbe eller vårljung, potentiellt används för hudvårdande egenskaper.
Rosa Damascena Flower Water: Rosenblomvatten, används för dess doft och potentiella hudvårdsfördelar.
Rosmarinus Officinalis Leaf Oil: Rosmarinbladolja, används ofta för dess doft och potentiella hudfördelar.
Salix Alba Bark Extract (20%): Pilebarksextrakt, rikt på salicylsyra, används för exfoliering och förbättring av hudens textur.
Simmondsia chinensis (jojoba) seed oil: Jojobaolja, liknar hudens naturliga oljor och används för fukt.
Sodium benzoate: Konserveringsmedel som används för att förhindra mikrobiell tillväxt i hudvårdsprodukter.
Sodium levulinate: Naturligt konserveringsmedel som härstammar från majs och används för att förlänga produkters hållbarhet.
Sodium Chloride: Vanligt bordsalt, som kan fungera som förtjockningsmedel och konserveringsmedel i kosmetika.
Sodium hyaluronate: Saltform av hyaluronsyra, används för djup återfuktning av huden.
Stearyl alcohol: Fet alkohol som används som mjukgörare, förtjockningsmedel och texturförbättrare.
Tocopherol: Vitamin E, en antioxidant som används för att skydda hudvårdsprodukter från oxidation.
Triticum vulgare: Extrakt från vanligt vete, potentiellt används för dess hudvårdande egenskaper.